Запишитесь на демо
наша команда с радостью ответит вам на все вопросы
Book a demo
our team will be happy to consult you
Запишіться на демо
наша команда з радістю відповість на всі ваші запитання
Запишіться на демо
наша команда з радістю відповість на ваші запитання
We use cookies to provide the best site experience.
Ok, don't show again
Close

Політика конфіденційності

Використовуючи KWIZbot та сайт https://evergreens.com.ua/ua/box-products/kwizbot.html Ви тим самим надаєте свою згоду на збір, обробку і використання Вашої особистої інформації у відповідності з Політикою конфіденційності.

Відповідно до Політики конфіденційності в поняття «особиста інформація» входить інформація , або частина інформації, яка дозволяє Вас ідентифікувати. Зазвичай сюди входить рекламний ідентифікатор, ім'я, прізвище, псевдонім (нікнейм), паспортні дані, адреса електронної пошти та номер телефону, фотографія, рукописний підпис, дата народження, також може входити така інформація як IP-адреса.

Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 г. №2297-VI «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон»), персональними даними є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

В нашому випадку такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від Вас, наприклад, в процесі використання KWIZbot та сайту https://evergreens.com.ua/ua/box-products/kwizbot.html, реєстрації та/або надання контактних даних, з інформації, отриманої з банківської карти чи платежів, а також з іншої інформації, яку Ви добровільно нам надаєте.

Особиста інформація користувачів KWIZbot, відвідувачів сайту https://evergreens.com.ua/ua/box-products/kwizbot.html, переважно використовується для надання послуг у відповідності до Ваших потреб, в першу чергу для надання доступу до використання KWIZbot, в т. ч. на договірних засадах, а також відповідей на Ваші запитання. Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях, а саме: інформувати Вас про нові можливості, акції та інші новини KWIZbot та сайту https://evergreens.com.ua/ua/box-products/kwizbot.html.

KWIZbot самостійно не збирає та не накопичує персональні данні. Всю відповідальність за збирання, зберігання та використання персональних даних за допомогою KWIZbot несе Користувач.

Ваша інформація не буде передана або продана третій стороні, крім випадків, визначених законом і тільки і інтересах національної безпеки, економічного благополуччя, або захисту прав і свобод суб'єктів персональних даних та інших осіб.

Ми залишаємо за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності в будь-який час без попереднього повідомлення.
Залишились питання?
Тоді не чекайте — напишіть нам! :)
Залишились питання?
Тоді не чекайте — напишіть нам! :)